Februari 2021

Helaas is er in de persconferentie van 9 februari meegedeeld dat de lockdown en de avondklok worden verlengd tot in ieder geval 2 maart. Dat betekent wederom dat wij de cursussen niet mogen vervolgen en daar de scholen wel open zijn maar de BSO niet,  zal het ook voor de kinderen nog even duren voordat zij kunnen beginnen. Wij zullen er alles aan doen om in ieder geval het eerste blok tot een goed einde te brengen.

Januari 2021

Na de persconferentie van 12 januari zullen we wederom de lessen weer een aantal weken moeten opschorten.
Vooralsnog hopen we dat we in de week van 15 februari  de draad weer kunnen/mogen oppakken en de lessen kunnen vervolgen. Dan willen we in de voorjaarsvakantie doorgaan en het eerste blok afmaken. Daarna kunnen we kijken of er nog een vervolg mogelijk is.

December 2020

Door het toenemende aantal besmettingen, met als gevolg de persconferentie van  14 december, moeten wij helaas voor de derde maal ’t Atelier sluiten en de lessen weer opschorten.
Vooralsnog hopen we dat we in de week van 19 januari de draad weer kunnen/mogen oppakken en de lessen weer kunnen vervolgen.
Ook de kinderworkshop van 23 december, waar we zelfs een extra ochtend editie voor hadden opgetuigd, kon helaas niet doorgaan. Ruim 70 kinderen hadden zich inmiddels aangemeld. Maar we schuiven deze door naar de voorjaarsvakantie!!

Oktober 2020

Mede door het oplopende aantal besmettingen in het Westland hebben we als bestuur moeten besluiten om ook na de herfstvakantie ’t Atelier 4 weken te sluiten.

Nu het kabinet oproept om onnodige bewegingen te beperken vind het bestuur dat ook ’t Atelier daar hun verantwoordelijkheid in moet nemen. De lessen schuiven nu 4 weken op en portrettekenen en de workshops zullen pas weer in het voorjaar plaats vinden indien mogelijk.

DE KINDERCURSUSSEN GAAN NA DE VAKANTIE WEL GEWOON DOOR.

Blijf vooral gezond.
Namens het hele bestuur. Kitty Kester voorz.

Juli 2020

Helaas staan nog niet alle lichten op groen, maar toch hebben we het nieuwe programma online gezet.

We houden de ontwikkelingen rond het Corona virus nauwlettend  in de gaten en willen met alle regels van het RIVM in ons hoofd toch proberen in september weer te gaan starten.  Er zullen een paar cursussen zijn, waar we iets minder cursisten kunnen plaatsen ivm de 1.50 mtr regelgeving. Maar soms kunnen we op dat tijdstip gebruik maken van 2 lokalen.

Juni 2020

Helaas moesten ook wij op 13 maart de beslissing nemen om tot nader bericht te sluiten. Achter de schermen zijn wij bezig met het nieuwe seizoen.

Maart 2020

Sluiting i.v.m. coronavirus
Op 13 maart moesten wij het besluit nemen: het Atelier blijft voorlopig tot nader orde dicht.

Gelet op de ontwikkelingen rond het coronavirus, zijn we inmiddels wel weer volop in de weer om met alle regels van het RIVM in ons hoofd toch te proberen een nieuw programma samen te stellen. Dit gaat dan vooral over het aantal cursisten per les en wat past er in de ruimte of kunnen we 2 lokalen gebruiken.

Hou de site in de gaten! Docenten en cursisten zullen we op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen.

Gelukkig krijgen wij van docenten en cursisten veel positieve reacties en dat geeft ons energie voor komend seizoen.

Namens het hele bestuur
Kitty Kester, voorzitter.

Contact ons

Contact ons voor meer informatie over een bepaalde cursus of andere belangrijk informatie.