Januari 2022

Allereerst de beste wensen voor een gezond en creatief 2022. Tot 14 januari zullen we zeker nog gesloten zijn, maar we hopen om daarna toch snel weer te mogen herstarten.  Na een aantal inhaallessen willen we dan proberen om eind februari het 2e deel te starten. Alles afhankelijk van de mogelijkheden.

Op vrijdag 14 januari toch groen licht om  maandag 17 januari te starten. Een aantal inhaallessen worden ingepland en op 7 februari start het 2e deel van de cursussen.
Hopelijk zonder verdere onderbrekingen.

December 2021

Na de melding van 13 november volgde op 20 november de melding dat er na 17.00 uur geen cursus meer gegeven mocht worden. Helaas dus weer dicht, maar overdag nog wel doorgang. Begin december moest ook overdag het centrum sluiten in ieder geval tot 14 januari. We wachten het maar weer af.

November 2021

De eerste helft van de cursussen zit er bijna op, maar ook nu komt helaas corona weer om de hoek kijken. De melding dat wij een besloten locatie waren en geen QR controle nodig was is inmiddels weer veranderd.
Vanaf 13 november hebben wij  de maatregelen weer moeten aanscherpen. Door de verdere aanpassingen i.v.m. corona is er vanaf maandag 13 november wel een QR code controle. Zonder deze QR code kunnen we u helaas niet toelaten.
En natuurlijk willen we u vragen om de corona regels in acht te nemen, dus handen wassen, afstand houden en een mondkapje dragen bij binnenkomst. Volg de opgestelde huisregels zodat we hopelijk open kunnen blijven.
Helaas hebben we moeten besluiten om de kerstworkshop voor de jeugd niet door te laten gaan.

Mei 2021

Na de persconferentie van 28 mei hebben we eindelijk groen licht. Op 31 mei gaan we weer starten en hopen dan nog een aantal lessen te kunnen geven aan de cursisten die al vanaf half december wachten op hun vervolg.
Cursussen starten weer, maar wel met de RIVM regels.
De geplande workshops zullen worden doorgeschoven naar het najaar.
Het nieuwe programma ligt bij de drukker en zal binnenkort verschijnen. De site zal daarom in de komende 2 weken worden aangepast en weer up to date zijn.

April 2021

In de persconferentie van 20 april zijn wel wat versoepelingen aangekondigd. De avondklok gaat eraf en twee ipv 1 op bezoek. Dit betekent wederom dat wij de cursussen nog niet mogen vervolgen. Maar de BSO gaat open en we gaan dan ook voor de kinderen starten met een cursus tekenen en kunst4You.
De geplande workshops zullen worden doorgeschoven naar het najaar. Daar er steeds aanpassingen zijn kloppen de data op de site niet meer. Excuses daarvoor.
Het tweede blok cursussen gaat dit seizoen helaas niet meer door.
De kinderworkshop van 23 december waar veel aanmeldingen voor waren schuiven we door naar de kerstvakantie in december 2021!! Het is niet anders.
Voor nu kunnen we alleen maar zeggen, blijf vooral gezond en hou de site in de gaten voor info.

Maart 2021

Helaas is er in de persconferentie van 8 maart meegedeeld dat de lockdown en de avondklok worden verlengd tot nader order. Dat betekent wederom dat wij de cursussen niet mogen vervolgen en daar de scholen wel open zijn maar de BSO niet,  zal het ook voor de kinderen nog even duren voordat zij kunnen beginnen.
Ook sommige workshops zullen niet door kunnen gaan. Daar er steeds aanpassingen zijn kloppen de data op de site niet meer. Excuses daarvoor.
Het tweede blok cursussen dat eigenlijk in januari zou starten gaat dit seizoen helaas niet meer door. Voor de workshops worden nog data gezocht als het kan.
De kinderworkshop van 23 december waar veel aanmeldingen voor waren schuiven we door naar de meivakantie!!

Februari 2021

Helaas is er in de persconferentie van 9 februari meegedeeld dat de lockdown en de avondklok worden verlengd tot in ieder geval 2 maart. Dat betekent wederom dat wij de cursussen niet mogen vervolgen en daar de scholen wel open zijn maar de BSO niet,  zal het ook voor de kinderen nog even duren voordat zij kunnen beginnen. Wij zullen er alles aan doen om in ieder geval het eerste blok tot een goed einde te brengen.

Januari 2021

Na de persconferentie van 12 januari zullen we wederom de lessen weer een aantal weken moeten opschorten.
Vooralsnog hopen we dat we in de week van 15 februari  de draad weer kunnen/mogen oppakken en de lessen kunnen vervolgen. Dan willen we in de voorjaarsvakantie doorgaan en het eerste blok afmaken. Daarna kunnen we kijken of er nog een vervolg mogelijk is.

December 2020

Door het toenemende aantal besmettingen, met als gevolg de persconferentie van  14 december, moeten wij helaas voor de derde maal ’t Atelier sluiten en de lessen weer opschorten.
Vooralsnog hopen we dat we in de week van 19 januari de draad weer kunnen/mogen oppakken en de lessen weer kunnen vervolgen.
Ook de kinderworkshop van 23 december, waar we zelfs een extra ochtend editie voor hadden opgetuigd, kon helaas niet doorgaan. Ruim 70 kinderen hadden zich inmiddels aangemeld. Maar we schuiven deze door naar de voorjaarsvakantie!!

Oktober 2020

Mede door het oplopende aantal besmettingen in het Westland hebben we als bestuur moeten besluiten om ook na de herfstvakantie ’t Atelier 4 weken te sluiten.

Nu het kabinet oproept om onnodige bewegingen te beperken vind het bestuur dat ook ’t Atelier daar hun verantwoordelijkheid in moet nemen. De lessen schuiven nu 4 weken op en portrettekenen en de workshops zullen pas weer in het voorjaar plaats vinden indien mogelijk.

DE KINDERCURSUSSEN GAAN NA DE VAKANTIE WEL GEWOON DOOR.

Blijf vooral gezond.
Namens het hele bestuur. Kitty Kester voorz.

Juli 2020

Helaas staan nog niet alle lichten op groen, maar toch hebben we het nieuwe programma online gezet.

We houden de ontwikkelingen rond het Corona virus nauwlettend  in de gaten en willen met alle regels van het RIVM in ons hoofd toch proberen in september weer te gaan starten.  Er zullen een paar cursussen zijn, waar we iets minder cursisten kunnen plaatsen ivm de 1.50 mtr regelgeving. Maar soms kunnen we op dat tijdstip gebruik maken van 2 lokalen.

Juni 2020

Helaas moesten ook wij op 13 maart de beslissing nemen om tot nader bericht te sluiten. Achter de schermen zijn wij bezig met het nieuwe seizoen.

Maart 2020

Sluiting i.v.m. coronavirus
Op 13 maart moesten wij het besluit nemen: het Atelier blijft voorlopig tot nader orde dicht.

Gelet op de ontwikkelingen rond het coronavirus, zijn we inmiddels wel weer volop in de weer om met alle regels van het RIVM in ons hoofd toch te proberen een nieuw programma samen te stellen. Dit gaat dan vooral over het aantal cursisten per les en wat past er in de ruimte of kunnen we 2 lokalen gebruiken.

Hou de site in de gaten! Docenten en cursisten zullen we op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen.

Gelukkig krijgen wij van docenten en cursisten veel positieve reacties en dat geeft ons energie voor komend seizoen.

Namens het hele bestuur
Kitty Kester, voorzitter.

Contact ons

Contact ons voor meer informatie over een bepaalde cursus of andere belangrijk informatie.