Podium Westland

Het langste schilderij is gelukt!

Podium Westland 2018

Na een gezellig verlopen 50 jarig jubileum willen we tijdens Podium Westland op 15 september 2018 uitpakken met een activiteit voor de jeugd. We gaan voor het langste schilderij van het Westland.

Er zijn nog een aantal stevige (reclame)doeken die aan de achterkant zullen worden ingetekend door een kunstenaar. De kinderen kunnen dan zelf een stukje van de tekening gaan kleuren/verven of er gewoon iets anders overheen schilderen. Alles kan.

We hebben alleen wel een aantal kinderen nodig die aan de slag gaan. Na een beetje rondbellen komen de eerste kinderen al aan en dan volgen er al gauw meer. Het word een leuke happening met veel kinderen op de stoep en een schilderij wat steeds meer kleur krijgt.

Uiteindelijk is het gelukt. Om 17.00 uur zijn de kinderen klaar en hebben we een heel kleurrijk schilderij van ruim 30 meter lang!

Maar waar laat je dat? We besluiten om het aan de gevel van de Kunstgarage te hangen en vinden het zelf een Top plek. Helaas denkt niet iedereen er zo over en besluiten we na het  weekend om hem er maar weer vanaf te halen.

Dan is er een contact met 2samen, de kinderopvang bij de Bernadette school in Naaldwijk. Daar mag het schilderij aan de railing van het terras boven het water gemaakt worden en hangt het bijna 2 jaar op een prominente plek .

Contact ons

Contact ons voor meer informatie over een bepaalde cursus of andere belangrijk informatie.